AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Die Ajacied is mentaal een beetje vreemd’

Analist Johan Derksen heeft zijn mening gegeven over de keeperskwestie bij het Nederlands elftal. ‘De Snor’ hoopt dat bondscoach Ronald Koeman kiest voor Mark Flekken in het doel. Hij staat waarschijnlijk tussen de palen morgen in het kwalificatieduel tegen Griekenland.

Derksen heeft geen vertrouwen in de EK-kwalificatieduels met Griekenland en Ierland. “Nee, helemaal niet. Ik hoop dat hij Flekken in het doel zet. Ik vind het een keeper van niks, maar nu bij Brentford doet hij het aardig. Hij staat in de basis, en dat is heel wat”, zegt Derksen bij Vandaag Inside. “En in Duitsland heeft hij ook Bundesliga-ervaring. Bij het Nederlands elftal heeft hij het nooit goed gedaan, maar Noppert is totaal uit vorm. Die pakt geen bal! En die andere jongen (Bart Verbruggen, red.) komt net kijken.”

Tafelgast Özcan Akyol ziet Jay Gorter, die nu onder de lat staat bij Ajax, in de toekomst een mogelijke doelman van het Nederlands elftal. Derksen vindt dat Gorter talent heeft. “Maar hij is mentaal een beetje vreemd. Bij Go Ahead Eagles was het ook een groot talent, maar ze wisten niet wat ze met die jongen aan moesten”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.