AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Het gaat jaren duren voordat Ajax weer terug is’

Gianni Zuiverloon is van mening dat Ajax de komende tijd immens veel werk heeft te verzetten om terug te keren naar de top. De Amsterdammers beleven op dit moment een slechte seizoenstart.

“Het is heel vervelend wat er gebeurd is, alleen hij had toch wel een bepaalde magie binnen Ajax. Onder hem liep het gewoon fantastisch”, vertelt Zuiverloon in gesprek met Voetbalzone. De nieuwe aankopen spelen de sterren nog niet bepaald van de hemel. “Ik denk dat het nu wel moeilijk voor Ajax wordt. Als je kijkt welke spelers er allemaal zijn vertrokken.”

“Nieuwe spelers hebben vaak langer de tijd nodig om zich aan te passen. Ajax heeft nu eigenlijk een heel nieuw team, met jonge jongens als Jorrel Hato en Gastón Ávila, dus het best wel moeilijk om gelijk een goed team te bouwen”, weet hij. “Ik denk dat het best weleens nog twee of drie jaar kan duren voordat Ajax weer helemaal terug is aan de top.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.