AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-speler blijft strijdbaar ondanks concurrentie: ‘Het hoort erbij’

Op de slotdag van de transferperiode pakte Ajax nog uit met de komst van de Kroatische linksback Borna Sosa. En dit betekent extra concurrentie voor Anass Salah-Eddine, Hij hoopte dit seizoen een plaats bij de eerste elf van de Amsterdammers te veroveren.

Over de transfer zei hij tegen Voetbal International: “Dat zijn dingen die je niet ziet aankomen. Ik kan zeggen dat ik het niet erg vind, maar dan zou ik liegen. Het is niet leuk, maar het hoort erbij.” Ondanks de versterkingen op zijn positie, blijft Salah-Eddine vastberaden. “Ik heb met de trainer gesproken en besloten dat ik vol voor mijn kans wil gaan bij Ajax. Voor mij is het een voordeel dat ik de club door en door ken.”

Met de nieuwe uitdagingen die voor hem liggen, is het duidelijk dat Salah-Eddine opnieuw moet strijden voor zijn plek. Of het de 21-jarige Amsterdammer gaat lukken om Sosa en Gastón Ávila uit de basis te houden, dat moet nog maar blijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.