AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Oranje-sterkhouder gelooft in goed seizoen van Ajax

Frenkie de Jong gelooft in een goed seizoen van Ajax. De Amsterdammers zitten in een zeer donkere periode maar de Oranje-middenvelder geeft aan dat het seizoen nog lang duurt. Dit liet hij weten tijdens een persconferentie van het Nederlands elftal.

Er is veel kritiek op het aankoopbeleid bij Ajax en het spel van de Amsterdammers. De Jong weigert hierin mee te gaan. “Het is niet aan mij om er iets over te zeggen. Er wordt al genoeg over gezegd door andere mensen. Het is jammer dat het nog niet top loopt, maar het seizoen is pas net begonnen. We moeten het afwachten en dan zien we wel hoe het er echt voor staat.”

De Jong denkt dat Ajax nog een goed seizoen tegemoet kan gaan. “Natuurlijk, het is pas net begonnen. Het is niet dat ze al zijn afgehaakt om verschillende prijzen. Ik denk dat we ze de tijd moeten geven”, aldus de middenvelder die de Amsterdamse topclub in 2019 verliet voor een nieuw avontuur bij FC Barcelona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.