AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zaakwaarnemers zijn bij Ajax de grote winnaars’

Presentator Jack van Gelder kijkt met stijgende verbazing naar de gang van zaken bij Ajax. Het voetbal dat de Amsterdammers op de mat leggen is bijzonder matig en laat weinig positiefs zien. Vooral Sven Mislintat kan op flinke kritiek van hem rekenen.

“De zaakwaarnemers van de nieuwelingen bij Ajax zijn de grote winnaars”, schrijft een zeer kritische Van Gelder op X. Mislintat deed liefst twaalf aankopen. In totaal werd er meer dan 100 miljoen een transferuitgaven doorgebrand.

Van Gelder begrijpt niet dat Mislintat is aangesteld. “Hoe kan een gerenommeerde vereniging en ook nog eens een beursgenoteerd bedrijf alle macht geven aan een td zonder enige reputatie en kennis van het voetbal in Nederland?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.