AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik hoopte eerlijk gezegd ook op Ajax’

In de groepsfase van de Europa League speelt Nordin Amrabat met AEK Athene in de groepsfase tegen Ajax. En dat is precies de club die hij graag wilde loten.

“Het is een uitdaging om tegen zulke teams te spelen, want dat is toch waar je het voor doet: het spelen in stadions als de Johan Cruijff Arena en het Stade Vélodrome. Ik speel liever tegen zulke teams dan tegen Qarabag of LASK Linz, met alle respect”, vertelt hij aan Voetbal International.

“Ik hoopte eerlijk gezegd ook op Ajax, omdat ik in mijn carrière nog nooit in de Arena heb gewonnen van Ajax. Laten we hopen dat we daar punten kunnen pakken”, vervolgt de routinier, die denkt dat de Amsterdammers niet de favoriet zijn in de poule. Dat is volgens hem Brighton & Hove Albion.

“Ik heb ze het afgelopen jaar vaak aan het werk gezien in Engeland. Ze spelen goed voetbal met veel wisselingen en in een hoge intensiteit, echt een sterk elftal. Olympique Marseille vind ik ook sterk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.