AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax is levensgevaarlijk bezig: ‘Dit gaat slachtoffers maken’

Sportjournalist Valentijn Driessen laat geen spaan heel van Ajax. Hij vindt namelijk dat Sven Mislintat en Jan van Halst ‘op het oog’ bezig zijn met het verwoesten van de club. Hier maakt hij melding van in De Telegraaf.

‘Hun levensgevaarlijke experiment met Ajax is een onverantwoord grote gok met de grootste voetbalclub van Nederland’, begint Driessen, die Mislintat onderuit de zak geeft. ‘De rvc van Ajax heeft de onervaren directeur voetbalzaken Mislintat, tweede keus achter Julian Ward, volledige handelingsvrijheid gegeven.’

‘Zonder fatsoenlijk controlemechanisme is de portemonnee in handen van de Duitser en mag hij als groentje solo het totale voetbaltechnisch beleid bepalen. Met goedkeuring van Van Halst, die toestaat dat trainer Maurice Steijn en hoofdscout Kelvin de Lang slechts marionetten zijn van Mislintat. (…) Deze giftige cocktail gaat slachtoffers maken.’

‘Valt de val van Ajax te stoppen?’, vraagt Driessen zich voorts af. ‘Steijn, de spelersgroep en de van Ajax losgezongen directie en rvc lijken daartoe niet in staat. De vereniging Ajax als grootaandeelhouder evenmin. Bestuurlijk is de vereniging onthoofd en die vaart stuurloos rond.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.