AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Jan van Halst nieuwe algemeen directeur van Ajax

Ajax is heeft Jan van Halst tijdelijk aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Hij blijft aan totdat Alex Kroes kan worden benoemd. Dit heeft de club laten weten via hun digitale kanalen.

Hij gaat met onmiddellijke ingang aan de slag als algemeen directeur en is daarmee ook meteen de voorzitter van de directie geworden. Hij blijft aan, tot het moment dat Kroes hem kan opvolgen. Kroes zit nu nog bij AZ en heeft een non-concurrentiebeding. Zijn komst kan nog maanden duren. ‘Het is momenteel nog altijd onduidelijk wanneer die benoeming kan plaatsvinden’, laat Ajax weten.

Als gevolg van zijn benoeming tot algemeen directeur, treedt Van Halst terug als lid van de raad van commissarissen. Die functie oefende hij niet langer dan vier maanden uit. Hij beheerde de technische portefeuille en had daardoor technisch directeur Sven Mislintat onder zich. Het is de bedoeling Van Halst terugkeert als commissaris zodra Kroes aan de slag is gegaan in Amsterdam. Hij is de opvolger van Edwin van der Sar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.