AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Ajax-aankopen: ‘Met alle respect, ‘t kan me niet bekoren’

Voormalig voetballer en huidig analist Marciano Vink kan zich niet vinden in het aankoopbeleid van Ajax. De Amsterdammers kwamen gisteren op bezoek bij Fortuna Sittard niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Josip Sutalo, Gaston Avila, en Georges Mikautadze debuteerden, Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic en Carlos Forbs stonden in de basis. “Als ik zo de nieuwe spelers bekijk… Ik weet echt wel dat ze nog aan elkaar moeten wennen en elkaar nog moeten vinden, maar je bent nu Ajax-speler en dan moet je daar ook op beoordeeld worden. Bij sommigen vond ik het écht niet goed genoeg”, vertelt Vink bij ESPN.

Vooral Forbs maakt weinig indruk. “Met alle respect, ik heb hem nu vier wedstrijden gezien en het kan mij niet bekoren. Zo zijn er nog wel meer. Als Jorrel Hato wederom de beste speler is op het veld, samen met Jay Gorter, dan zegt dat genoeg. Ik begrijp het niet helemaal wat er aan de hand is…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.