AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Brian Brobbey meldt zich af met een blessure

Brian Brobbey heeft zich afgemeld voor de wedstrijden van Jong Oranje. De spits van Ajax heeft namelijk een blessure overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard van afgelopen zondag.

De exacte ernst van de kwetsuur is nog niet duidelijk. Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger heeft Ryan Flamingo opgeroepen als vervanger. Emmanuel Emegha is een andere optie in de punt van de aanval. Eerder zag Reiziger ook Ryan Gravenberch al afhaken. De middenvelder wil zich op zijn nieuwe club Liverpool richten.

Brobbey ging zondag na een uur spelen naar de kant in Sittard. Hij mist de interlands van Jong Oranje tegen Moldavië (8 september) en Noord-Macedonië (12 september). De Ajax-aanvaller is doorgaans een vaste waarde bij de Nederlandse beloften. In zeventien duels was hij negen keer trefzeker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.