AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘We trainen onder Steijn even hard als onder Heitinga’

Jorrel Hato is van mening dat Ajax onder de nieuwe trainer Maurice Steijn niet harder traint als onder John Heitinga. Dit laat hij weten in het programma ‘Bij Andy in de Auto’.

Ajax traint momenteel anderhalf uur per dag, vertelt Hato. “Voor de wedstrijddag trainen we een uurtje, anders ongeveer anderhalf uur. Misschien iets langer.” De verdediger spreekt Van der Meijde tegen dat er onder Maurice Steijn korter, maar intensiever getraind wordt dan onder Heitinga. “Nee, het is wel redelijk hetzelfde.”

Toch is de kous daarmee niet afgedaan, legt Hato uit. “Je begint meestal een half uur voor de training binnen. Daarna doen we buiten ook nog een warming-up. En soms heb je na de training ook nog krachttraining.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.