AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is echt een vreemdelingenlegioen’

Analist Hugo Borst weet dat Alex Kroes op 1 december kan gaan beginnen als nieuwe directeur van Ajax. Hij krijgt een zware taak om te vervullen, want de huidige situatie bij de Amsterdammers is zorgelijk te noemen.

“Alex Kroes verwacht 1 december echt te kunnen beginnen. Ik heb hem zelf niet gesproken, ik ken de beste man niet, maar ik heb van anderen gehoord dat hij zich heel grote zorgen maakt over wat er aan de gang is. Het is gruwelijk onrustig”, vertelt Borst in De Eretribune van ESPN.

De journalist noemt het zelfs ‘een teringzooi’. “De ruimte tussen de linies… een speler als Klaassen refereert nog aan de jeugdopleiding, maar die is nu weg. Ajax is echt een vreemdelingenlegioen. Dat kan best, zo werkt dat. Maar het is zo ver afgegleden van wat Ajax is… Ik denk dat Ajax implodeert”, besluit Borst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.