AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-sterkhouder weigerde gesprek’

Donny van de Beek had de afgelopen transferperiode Manchester United op huurbasis te verlaten voor een avontuur bij het Franse Lorient. Alleen is dit niet doorgegaan vanwege het gedrag van de middenvelder en zijn entourage. Hij stond namelijk niet te springen voor dit avontuur.

Met dat nieuws komt L’Equipe op de proppen. Lorient was midden augustus al akkoord met United over een huurdeal voor Van de Beek. Ondanks dat United de Nederlander liever zag vetrekken, kwam een deal dus nooit van de grond. De voormalig Ajacied weigerde in gesprek te gaan met Lorient waardoor de deal op klappen kwam te staan. Toen de tijd begon te dringen en andere clubs uit bleven nam de entourage van Van de Beek wel contact op, maar door het eerdere gedrag besloot Lorient de deur te sluiten.

Van de Beek maakte uiteindelijk geen transfer en is nog steeds speler van United. Zijn carrière bij de club zit op een dood spoor waardoor hij weinig aanspraak lijkt te maken op speelminuten voor de club. De transfermarkt in de meeste landen is gesloten, maar onder andere clubs uit Turkije, België en Saudi-Arabië kunnen nog spelers halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.