AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Ajax-aankoop: ‘Ik heb hem nu vier wedstrijden gezien..’

Ajax kwam vandaag niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Fortuna Sittard. Op het veld stond een volkomen vreemdelingenlegioen met spelers die nog erg aan elkaar moeten wennen. Veel werk aan de winkel dus voor trainer Maurice Steijn.

Na afloop prijst de analist het spel van de Limburgers. “Ze gingen er gewoon voor en Ajax had daar geen antwoord op”, stelt hij na afloop bij ESPN. Over Ajax heeft hij minder goede woorden. “Buiten een paar schoten om was het echt belabberd, eigenlijk.” Ook is hij streng voor de aanwinsten, waarvan er zondag veel debuteerden. “Bij sommigen vond ik het écht niet goed genoeg.”

Hij noemt Carlos Forbs als voorbeeld. “Met alle respect, ik heb hem nu vier wedstrijden gezien en het kan mij niet bekoren”, aldus Vink. “Zo zijn er nog wel meer. Als Jorrel Hato wederom de beste speler is op het veld, samen met Jay Gorter, dan zegt dat genoeg. Ik begrijp het niet helemaal wat er aan de hand is…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.