AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Uitgesproken Steijn: ‘Hij is een onbetwiste basisspeler’

Maurice Steijn heeft veel vertrouwen in zijn nieuwe mandekker Josip Sutalo. De Kroaat speelde nog geen minuut voor de Amsterdammers maar hij maakte hem vanmiddag direct aanvoerder in het duel met Fortuna Sittard (0-0).

Hij kwam deze zomer over van Dinamo Zagreb en draagt tegen Fortuna Sittard direct de aanvoerdersband. “De eerste drie aanvoerders zijn er allemaal niet”, vertelt Steijn tegenover ESPN. Steven Bergwijn is geblesseerd, Steven Berghuis is geschorst en Davy Klaassen vertrok op Deadline Day naar Internazionale. “Dan ga je kijken wie er wel zijn en wie er veel ervaring hebben. We hebben een hele jonge ploeg van gemiddeld 21,2 jaar”, vervolgt Steijn.

“Hij is in mijn ogen een onbetwiste basisspeler. Hij is gewoon een hele goede speler en een typische Ajax-speler. Of je dan 23 of 28 jaar ben, maakt voor zulke spelers niet uit”, aldus Steijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.