AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij is een dikzak die onzin praat’

Rafael van der Vaart liet zich afgelopen maandag in het programma ‘Rondo’ negatief uit over het Schotse Rangers FC. Supporters van die club halen nu uit naar de Nederlandse analist.

“Ik vind dat Rangers echt helemaal niks. Dat meen ik serieus. Het was vroeger ook al heerlijk om tegen Schotse clubs te spelen. Ze dekken niet door en tussen de linies is veel ruimte. Thuis lijkt het altijd wel wat, omdat ze in een indrukwekkend stadion spelen met dat publiek erachter. Ik kan me niet voorstellen dat PSV niet doorkomt”, vertelde Van der Vaart maandag.

De uitspraken hebben vervolgens ook Schotland bereikt. “Ik vind Van der Vaart helemaal niet leuk. Hij was vroeger een geweldige speler, maar tegenwoordig is hij gewoon een dikzak die onzin praat”, reageert een supporter van Rangers op X. “Dit zou de motivatie moeten zijn die we nodig hebben. Print het uit en hang het morgen op in de kleedkamer”, schrijft een andere supporter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.