AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat voor enorme stunt en meldt zich bij FC Barcelona’

Sven Mislintat, de technische man van Ajax probeert in de slotfase van de transferperiode nog een verrassing uit de hoge hoed te toveren. Volgens het medium Fútbol Total is hij namelijk bezig om Barcelona-speler Eric Garcia naar Amsterdam te halen.

Garcia is bij Barcelona op een zijspoor beland nu trainer Xavi Hernández de voorkeur geeft aan onder meer Andreas Christensen, Inigo Martinez en Jules Koundé als centrumverdedigers. Afgelopen weekend tegen Villarreal (3-4 zege) mocht Garcia wel al in de rust invallen.

Spaanse media claimen echter te weten dat Garcia niet tevreden is met zijn rol bij de Blaugrana en wie weet wil hij bij Ajax, waar hij bijvoorbeeld een duo zou kunnen vormen met nieuweling Josip Sutalo, zijn carrière terug op het rechte pad krijgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.