AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en PSV strijden om speler van Girona’

Ajax en PSV zitten achter hetzelfde grote talent aan. Ze proberen namelijk om Iker Almena naar de Eredivisie te halen. Hij is een 19-jarige speler van het Spaanse Girona. Volgens het medium ‘Relevo’ zitten er ook Duitse clubs achter hem aan.

Hij is pas 19 jaar oud, maar staat in Spanje bekend als een veelbelovende speler voor de toekomst. Waar hij nog geen minuten in de Spaanse competitie heeft gemaakt, zat hij dit voetbaljaar wel steevast bij de selectie. Girona hoopt hem langer vast te leggen en voert de nodige gesprekken met zijn management.

Als het aan PSV en Ajax ligt, komt het echter niet zover. Beide clubs hebben inmiddels contact met hem opgenomen en benadrukt dat ze hem graag naar de Eredivisie halen. De rechtsbuiten heeft naar verluidt ook aanbiedingen van Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen op zak, waarmee hij verschillende mogelijkheden heeft.

De linkspoot heeft bij Girona naar verwachting de mogelijkheid om dit seizoen door te breken in de Primera División, terwijl hij in Duitsland en Nederland naar verwachting voornamelijk bij het tweede team zal moeten spelen. Tegelijkertijd kan hij, vooral in de Bundesliga, een stuk meer verdienen dan in Spanje.

Ajax kan een rechtsbuiten goed gebruiken, maar zal Almena naar verluidt vooral zien als een speler voor de toekomst. De aanvaller heeft nog slechts twee dagen de tijd om zijn keuze te maken, want de sluiting van de transfermarkt komt dichterbij. Het is onbekend welk bedrag de geïnteresseerde clubs moeten betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.