AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Volgende klapper is al onderweg naar Amsterdam’

De Noorse controleur Sivert Mannsverk moet de nieuwe versterking worden van Ajax. Hij is al onderweg naar Amsterdam om zijn transfer af te ronden, maar ondertussen breekt er wel een belangrijke fase aan. Volgens Voetbal International begint de tijd namelijk te dringen.

De Amsterdammers zijn in onderhandeling met Molde FK, terwijl Mannsverk zelf al naar Amsterdam afreist. Haast is namelijk geboden: Molde wil koste wat het kost een vervanger halen voor de middenvelder, terwijl de window in het Scandinavische land op donderdagavond al sluit.

Volgens Noorse media heeft Molde een eerste bod van Ajax afgewezen. Directeur Sven Mislintat zou inmiddels een nieuwe aanbieding hebben neergelegd in Noorwegen. Molde-directeur Øystein Neerland liet woensdag nog weten dat hij in principe niet wil verkopen, ondanks de interesse van Ajax.

Ajax heeft tot vrijdag de tijd om inkomende transfers af te ronden, maar het lijkt dus wat extra haast te moeten maken voor Mannsverk. In de Johan Cruijff Arena ligt er een vijfjarig contract klaar voor de 21-jarige controleur. Naar verluidt wil Molde zo’n acht miljoen euro ontvangen voor Mannsverk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.