AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-aankoop neemt in tranen afscheid: “Het is emotioneel”

Sivert Mannsverk zal zijn loopbaan gaan vervolgen bij Ajax. De 21-jarige controleur heeft vanochtend in tranen afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij het Noorse Molde FK.

De handtekening zijn nog niet gezet, maar Mannsverk bevestigt aan TV2 dat hij Molde gaat verlaten. Ajax betaalt minimaal zes miljoen euro voor hem. “Je kan waarschijnlijk zien dat mijn ogen een beetje rood zijn. Het is emotioneel. Het is nog niet definitief, maar ik reis er wel heen”, zegt hij.

Mannsverk speelde bijna honderd wedstrijden voor Molde FK. Het liefst had hij afscheid genomen met een Champions League-ticket, maar Galatasaray bleek in de play-offs een maatje te groot. “Wat mij zo emotioneel maakt? Dit is mijn leven. Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt. Er zijn hier veel mensen die heel veel voor mij hebben betekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.