AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Zaakwaarnemer Ajacied deelt sneer uit naar ‘koopclub’ Ajax

De zaakwaarnemer Silvano Vos is niet blij met de recente ontwikkelingen bij Ajax. Vandaag kwam naar buiten dat de Amsterdammers hun vizier zouden hebben gericht op Sivert Mannsverk. En dit zou een nieuwe concurrent voor zijn client kunnen betekenen. Nathan van Kooperen reageert via een Tweet en haalt daarin uit naar Ajax.

Van Kooperen is sinds kort de zaakwaarnemer van Vos en de interesse in Mannsverk viel niet in goede aarde. ‘Ajax opleidingsclub -> koopclub’, slingerde de agent via X de wereld in. Vos verlengde eind juli zijn contract in Amsterdam, omdat de clubleiding het vertrouwen in het talent had uitgesproken. Met Benjamin Tahirovic en de mogelijke komst van Mannsverk lijken de kansen op speeltijd voor Vos echter klein.

Er zou nog een uitweg kunnen zijn voor de jongeling, aangezien Atlético Madrid nog altijd interesse in hem heeft. Of Ajax mee wil werken aan een transfer van Vos is onbekend. Het agentschap van Fulco en Nathan van Kooperen is zeker geen onbekende naam binnen Ajax. Zo behartigen zij de belangen van Steven Bergwijn en Jay Gorter en was Muy Manero ook betrokken bij de transfer van Edson Álvarez naar West Ham United en Jorge Sánchez naar FC Porto.

Hij deelde eerder een bericht van zijn leeftijdsgenoot Gabriël Misehouy. De andere middenvelder is in onderhandeling met Ajax over een contractverlenging in zette onder een Instagram-post: ‘Ze zeggen blijft geduldig, maar wat als het geduld op is?’ Vos deelde dit bericht van Misehouy weer op zijn eigen Instagram.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.