AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Journalist ziet ‘ongezonde situatie’ bij Ajax: “Gigantisch probleem”

Journalist en Ajax-watcher Mike Verweij vindt het nogal een risico dat Sven Mislintat intern zoveel te zeggen heeft bij Ajax. Volgens hem is er namelijk niemand die de Duitser een beetje tegengas geeft.

De Amsterdammers hebben geen algemeen directeur en ook de technisch staf heeft weinig in te brengen. “Je begint je steeds meer af te vragen hoe het kan dat iemand die stelselmatig zijn scouting en staf negeert, trainer Maurice Steijn heeft niets te vertellen qua inspraak in de transfers, een portemonnee van 100 miljoen euro heeft”, merkt Verweij op bij Kick-off.

Verweij verzekert dat hij niks tegen de technisch directeur heeft. “Maar de situatie bij Ajax is totaal ongezond”, voegt hij toe. “De scouting zegt: doe het nou niet en Mislintat doet het toch. Wat als blijkt dat het niet zulke goede spelers zijn? Dan heb je een gigantisch probleem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.