AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op nieuw slot op de deur’

Ajax wil werk maken van de 21-jarige Sivert Mannsverk. De verdedigende middenvelder van Molde FK moet de volgende Amsterdamse aanwinst worden. Opvallend is dat Feyenoord eerst een tijdje achter hem aan zat.

Het halen van een verdedigende middenvelder staat haaks op de eerdere berichtgeving over de transferplannen van Ajax. Het leek erop dat de Amsterdammers eerst wilden investeren in een rechtsbuiten met diepgang, maar Sven Mislintat kijkt toch eerder naar een extra middenvelder. Mannsverk heeft nog een contract tot 2025 bij zijn club Molde en een overstap lijkt een race tegen de klok te worden.

Mocht Mannsverk daadwerkelijk komen, dan zou dat slecht nieuws betekenen voor de achttienjarige Silvano Vos. De verdedigende middenvelder uit de eigen opleiding tekende eind juli een nieuw contract bij Ajax tot de zomer van 2028. Onder trainer Maurice Steijn komt hij tot nu toe nog weinig voor in de plannen. Atlético Madrid zou nog altijd interesse hebben in Vos. De middenvelder deelde eerder een bericht op Instagram van teamgenoot Gabriël Misehouy, waarin hij aangaf dat ‘zijn geduld opraakt.’

One thought on “‘Ajax richt vizier op nieuw slot op de deur’

  1. vos jongen je bent nog niet klaar voor Ajax 1 het middenveld van ajax heeft meer ervaren spelers nodig en aangezien spertsyan en almada niet komen kiezen mislintat en steijn voor een meer ervaren aanvallen verdedigende middenvelder als Mannsverk en gelijk hebben ze.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.