AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sven Mislintat loopt de polonaise met nieuwste aankoop

Sven Mislintat, de technisch man van Ajax is zeer in zijn nopjes met de komst van Georges Mikautadze. Hij ziet in hem een multifunctionele speler die het verschil kan gaan maken in Amsterdam.

Op het clubkanaal vertelt Mislintat dat de Amsterdammers na het vertrek van Dusan Tadic deze zomer op zoek moesten naar doelpunten. Eerder werd Chuba Akpom al binnengehaald, maar nu ook Mikautadze. “Met zijn kwaliteiten kan hij op elke positie uit de voeten”, verzekert de Duitser.

Het hoeft dus niet per se een concurrentiestrijd te worden met de andere spitsen. “Hij kan dus samenspelen met Chuba Akpom, met Brian Brobbey, maar zelfs als die twee niet kunnen spelen, kan hij worden gebruikt als ‘valse negen”, weet Mislintat. “Hij heeft de kwaliteiten om tussen de middelste en laatste linie van de tegenstander te spelen. En hij is het type speler dat heel goed is in de eindfase, zeker tegen teams die heel compact en laag staan op het veld. Dat is echt een kwaliteit van hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.