AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Utrecht kreeg beoogde Ajax-aanwinst aangeboden’

Georges Mikautadze is vorig jaar aangeboden bij FC Utrecht. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van. Alleen wilde ze niet met de Georgische aanvaller in zee gaan. Momenteel zet hij zijn loopbaan zo goed als zeker voort bij Ajax.

De Amsterdammers lijken de komst van Mikautadze op zeer korte termijn officieel bekend te gaan maken. De Amsterdammers troefden een aantal andere grote clubs af, uit zowel Italië, Frakrijk als Engeland. Het zou gaan om Stade Rennes, Olympique Lyonnais, Tottenham Hotspur en een vooralsnog onbekende Italiaanse club.

Dat Ajax daarmee de strijd heeft gewonnen van ‘topclubs’, vindt Driessen onzin. “Dit wordt gewoon gespind om die jongen (Mikautadze, red.) op een bepaalde manier neer te zetten, en natuurlijk ook om directeur voetbalzaken Sven Mislintat op een bepaalde manier neer te zetten, zo van: hij koopt echt topspelers. Dat moeten we dan maar geloven”, aldus Driessen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.