AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Als Ajax al die kneusjes niet had gekocht’

Journalist Valentijn Driessen is zeer kritisch op het aankoopbeleid van Ajax. De Amsterdammers pakte eerder vandaag nog uit met de Georgische topaankoop Georges Mikautadze.

Ajax werd in verband gebracht met Thiago Almada van Atlanta United, maar Sven Mislintat gaf de voorkeur aan de Georgiër uit de Ligue 2. “Dat begrijp ik wel, want stel je voor dat je echt topspelers binnenhaalt”, klinkt de cynische reactie van Driessen bij Telesport. “Ze hadden natuurlijk Almada als eerste moeten halen. Dat is een topspeler en daaromheen ga je andere spelers halen.”

Volgens Driessen bewandeld Ajax de verkeerde route. “Wat Ajax doet, is eerst alle kneusjes kopen en dan kijken naar een topspeler, maar dan hebben ze het geld er niet meer voor”, constateert hij. “Omdat ze geen 25 miljoen euro voor een speler willen betalen. Maar als je al die kneusjes niet had gekocht, had je makkelijk 25 miljoen kunnen betalen.”

One thought on “‘Als Ajax al die kneusjes niet had gekocht’

  1. als er een kneusje dan is dat faalazijn die moet je de toegang tot de toekomst en de johan cruiyff arena als persona non grata verklaren net als die vetzak verweij allebei anti ajax klootzakken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.