AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nieuwe ‘Luis Suarez’ over Ajax: ‘Ik twijfelde geen moment’

Vandaag werd bekend dat Ajax zich heeft versterkt met de Georgische aanvaller Georges Mikautadze. De 22-jarige speler komt over van het Franse Metz en is dolgelukkig met zijn nieuwe werkgever.

“Ik ben blij om bij een grote club als Ajax te tekenen”, steekt Mikautadze van wal in gesprek met Ajax Media. “Iedereen weet wat de naam Ajax betekent in het voetbal. Het is een grote club, waar veel bekende spelers hebben gespeeld. Dus ik heb geen seconde getwijfeld om naar Ajax te komen.”

Mikautadze omschrijft zichzelf als een complete speler, die graag de bal wil hebben. “Ik ben technisch, snel en heb een neusje voor de goal. Ik houd van scoren en assists geven op mijn teamgenoten, maar boven alles houd ik van winnen. Ik haat verliezen”, aldus de Ajax-aanwinst.

Mikautadze is na Giorgi Kinkladze en Shota Arveladze de derde Georgische speler bij Ajax. De 21-jarige aanvaller is blij dat hij in de voetsporen van Arveladze mag treden. “Hij is natuurlijk een grote speler, die zijn stempel zowel hier bij Ajax als bij andere clubs heeft gedrukt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.