AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Berghuis probeerde hem het leven zuur te maken’

Analist en voormalig voetballer Rene van der Gijp is nog eens teruggekomen op de relatie tussen Dick Advocaat en Steven Berghuis. ‘De kleine generaal’ was destijds zijn oefenmeester bij Feyenoord en volgens ‘Gijp’ was de relatie tussen beiden niet best.

Dat vertelt hij in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Ik heb een keer gezegd dat Dick een klerehekel aan die Berghuis had. Ik heb van honderd mensen die daarmee te maken hadden gehoord: ‘Die Berghuis heeft het Dick gewoon heel moeilijk gemaakt.’ En dat verdient Dick niet. Daar is hij veel te lief en aardig voor. Dick is gewoon een enorm fijne kerel.”

Van der Gijp stelt dat hij van heel wat mensen gehoord dat die relatie zo was en dat Berghuis uiteindelijk het leven van Advocaat zuur maakte. “Je mag best een keer tegen ‘m zeggen dat het niet met hem eens bent, maar je moet hem niet het leven zuur gaan maken. Dat verdient hij niet, zeker niet op de leeftijd die hij nu heeft. Dat heeft Berghuis wel gedaan. Ik hoor dan mensen die zeggen: ‘Het is ook wel vals, als je iemand het leven zuur gaat maken.’ Dat hoor ik van honderden kanten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.