AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nicolas Tagliafico in beeld bij Manchester United’

In de zoektocht naar een extra linksback is het Manchester United van manager Erik ten Hag uitgekomen bij Nicolas Tagliafico. Hij is één van de kandidaten die ‘The Mancunians’ op hun lijstje hebben genoteerd.

Naast Tagliafico, linksback van Olympique Lyon en een goede bekende van Ten Hag, worden Marcos Alonso (FC Barcelona), Marc Cucurella (Chelsea), Leonardo Spinazzola (AS Roma) en Sergio Reguilón (Tottenham Hotspur) door verschillende media in verband gebracht met Manchester United.

Ten Hag heeft behoefte aan een extra optie voor de linksbackpositie, nu Luke Shaw én Tyrell Malacia geblesseerd zijn. Afgelopen weekend zette de Nederlandse manager tegen Nottingham Forest (3-2) noodgedwongen rechtsback Diogo Dalot op links.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.