AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax aast nog steeds op speler van Engelse grootmacht’

Ajax is nog steeds concreet geinteresseerd in Manchester City-aanvaller James McAtee. Ze zien in hem een goede vervanger van de onlangs vertrokken Mohammed Kudus. Hier maakt het Engelse medium ‘The Telegrapgh’ melding van.

Volgens de Engelse krant hoopt Ajax McAtee te huren van Manchester City. De Amsterdammers kunnen wel rekenen op stevige concurrentie. Ook Wolverhampton Wanderers, Leicester City en Sheffield United hopen de middenvelder van Engeland onder de 21 te huren.

Manchester City heeft de geïnteresseerde clubs duidelijk gemaakt dat ze niet geïnteresseerd zijn in een verkoop van McAtee. Ze zien in de Engelsman een potentiële speler voor het eerste elftal. Het valt nog maar te bezien of City McAtee daadwerkelijk laat vertrekken voor de transferdeadline van vrijdag 2 september. Pep Guardiola zou de middenvelder er het liefst bijhouden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.