AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil opnieuw toeslaan in de Premier League’

Ajax heeft de opvolger van Mohammed Kudus in de smiezen. Het gaat om Manchester City-middenvelder James McAtee. Hier maakt het Engelse medium ‘The Telegraph’ melding van. De Premier League-kampioen ziet in hem een goede speler voor de toekomst. Voorlopig kan hij bij de Engelse topclub echter nog niet rekenen op een basisplaats, waardoor Manchester City openstaat voor een tijdelijk vertrek.

Afgelopen voetbaljaar speelde hij al een jaarlang voor Sheffield United in de Championship. McAtee kwam destijds tot 21 basisplaatsen en 16 invalbeurten, waarin hij zorgde voor 9 doelpunten en 3 assists. De Engelse club hoopt hem dit seizoen opnieuw te strikken, al heeft het ditmaal te maken met stevige concurrentie.

Naast Ajax zou namelijk eveneens Leicester City geïnteresseerd zijn. De degradant hoopt zo snel mogelijk terug te keren naar de Premier League en verwacht dat McAtee de kwaliteiten in huis heeft om het team verder te helpen. Voorlopig is het dan ook afwachten waar de talentvolle middenvelder de rest van het seizoen speelt.

Huurdeal Ajax
Mochten de Amsterdammers zakendoen met Manchester City, dan gaat het naar verluidt om een huurdeal. Manchester City zou het volste vertrouwen in McAtee hebben en daarom alleen aan een tijdelijke transfer willen meewerken. Ajax heeft nog slechts een aantal dagen om hoofdtrainer Maurice Steijn een extra keuze op het middenveld te geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.