AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohammed Kudus is door Ajax heel slecht behandeld’

Volgens de analisten van het programma ‘Rondo’ is Mohammed Kudus niet goed behandeld door Ajax. Ze vinden namelijk dat de Amsterdammers veel meer hadden moeten profiteren van zijn kwaliteiten. Hij vertrok afgelopen week voor maar liefst 46 miljoen euro naar het Engelse West Ham United.

Ruud Gullit stelde dat Ajax ‘een droge gehaktbal zonder jus’ is, nu Kudus is vertrokken. Van Basten voegde eraan toe dat de ploeg meer leek op FC Amsterdam. Superlatieven ten overvloede, maar feit blijft dat Ajax door moet. “Toen ik bij Feyenoord coachte, konden wij hem kopen”, zo vertelt Advocaat. “Voor 7,5 miljoen, maar we hadden nog geen vijftigduizend euro.”

“Hij moest plaats maken voor anderen en zat op de bank hè?”, vervolgt Gullit. Rafael van der Vaart kan dat nog steeds niet geloven. “Hij is heel slecht behandeld. Ik kende hem uit Denemarken, want hij kwam bij Nordsjaelland vandaan. Dan vraag je je natuurlijk altijd nog af kan hij het aan? Toen sprak ik met Overmars en die zei; dit is de allerbeste aankoop die ooit gedaan heb. Alleen, ze stelden hem niet altijd op, of verkeerd, of geblesseerd. Hij is niet echt geslaagd natuurlijk bij Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.