AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Flinke uithaal naar Ajax: ‘Wat is dit voor gekkigheid?’

Ajax denkt er momenteel aan om Jan van Halst te promoveren naar algemeen directeur. De heren Johan Derksen en Valentijn Driessen snappen hier helemaal niets van.

“Dat heeft hij ook zo goed gedaan bij FC Twente”, opent Derksen cynisch bij Vandaag Inside. Driessen vult aan: “Hij is totaal mislukt bij FC Twente. Op dit moment staat hij alles toe wat Mislintat doet, ongelooflijk. Die gaat dadelijk over personeelszaken, commercie, financiën… Wat is dit voor gekkigheid?”

Derksen is geen fan van de leiding van Ajax. “De club wordt geleid door lichtgewichten die dat helemaal niet aankunnen. Daarom heb ik wel vertrouwen in Alex Kroes van AZ, die kun je op een boodschap sturen.” Het is echter nog maar de vraag wanneer Kroes kan worden aangesteld door een concurrentiebeding in zijn contract. “Ook een beetje kinderachtig van AZ, hoor.”

Driessen is het daar niet mee eens. “Hij weet zo veel van AZ. Hij heeft allerlei internationale lijstjes met spelers die AZ heeft geanalyseerd.” Derksen is nog niet overtuigd: “Iedere topclub kent alle spelers die wat kunnen in de hele wereld.” Driessen countert: “Ajax niet, hoor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.