AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat naast Mikautadze voor nog een nieuwe speler’

Ajax heeft de 22-jarige aanvaller Georges Mikautadze zo goed als binnen, maar wil daarnaast ook nog een rechtsbuiten aantrekken met diepgang. Hier maakt De Telegraaf melding van. Technisch directeur Sven Mislintat blijft dus gewoon doorkoken.

Mikautadze is al persoonlijk rond en Ajax is dicht bij een akkoord met FC Metz, maar de Amsterdammers hebben ook na de komst van de Georgiër nog de nodige plannen. ”Na het binnenhalen van Mikautadze heeft een rechtsbuiten met diepgang prioriteit bij directeur voetbalzaken Sven Mislintat’, schrijft de krant. Daarmee lijkt het de Mikautadze niet de directe opvolger van Mohammed Kudus wordt, die onlangs aan West Ham United werd verkocht voor 43 miljoen euro.

Het is mogelijk dat Chuba Akpom op de 10-positie wordt neergezet en dat Mikautadze de concurrentiestrijd met Brian Brobbey aangaat, waardoor de rechtsbuitenpositie nog altijd een zorgenkindje blijft. De komst van Mikautadze is in ieder geval dichtbij: de Georgiër zou dinsdag medisch worden gekeurd en zal daarna spoedig zijn handtekening zetten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.