AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Een nieuwe linksback halen bij Antwerp is toch flauwekul’

Ajax pakt momenteel flink uit met het halen van nieuwe spelers. Onlangs werd nog de Argentijnse linksback Gaston Avila overgenomen van Royal Antwerp.

Bij De Derde Helft wordt het beleid van Ajax besproken. Voormalig commentator Evert ten Napel snapt niet dat de Amsterdammers zich weer met een linksback versterkten. Op de vraag of hij het voetbal van Ajax paniekvoetbal vindt, is hij duidelijk: “Ja, natuurlijk. Dat slaat toch helemaal nergens op?”

Daarbij wil Ten Napel ook benadrukken dat hij de situatie rondom Wijndal niet snapt. “Laten we het eens hebben over Owen Wijndal. Bij AZ was hij aanvoerder en werd hij international. Kan die dan nu ineens niet meer voetballen? Een trainer is ervoor om iemand beter te maken. Dus Wijndal moet je beter maken, of hij is lui.”

Daarbij denkt de ex-commentator wel te weten hoe Wijndal aan de praat gekregen moet worden. “Je moet hem gewoon eens vijf wedstrijden laten staan en zeggen dat hij zijn ding moet doen zoals hij het bij AZ deed. Dan hoef je ook niet naar Antwerpen te gaan om daar een linksback te halen, kom op zeg. Dat is toch flauwekul.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.