AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Fulham wil op de valreep werk maken van Owen Wijndal’

Owen Wijndal zou op de valreep van de transferperiode nog een overstap kunnen gaan maken van Ajax naar het Engelse Fulham. Hier maakt het medium ‘The Telegraph’ melding van. Hij zou op een lijst staan met ‘potential targets’.

De markt sluit vrijdag om 23.59 uur en voor die tijd staat er nog een hoop te gebeuren op Craven Cottage. Eén van de prioriteiten is de komst van een extra vleugelverdediger. Wijndal geldt als kandidaat én is haalbaar, nu Ajax een overschot heeft aan linksbacks.

Door de komst van Gaston Avila beschikt Ajax over drie linksbacks – inclusief Jorrel Hato vier – waardoor Wijndal of Anass Salah-Eddine verhuurd mag worden. Volgens het Algemeen Dagblad is een tijdelijk vertrek van laatstgenoemde het meest aannemelijk. Het is vooralsnog niet duidelijk of Fulham aan huur of koop denkt bij Wijndal. Eerder nam de Premier League-club al Calvin Bassey voor 23 miljoen euro over van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.