AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Recordinternational in gesprek met Ajax’

Wesley Sneijder gaat op korte termijn weer om de tafel met Ajax om te praten over een mogelijke functie bij de club. Hier maakte de recordinternational melding van in het programma ‘Veronica Offside’.

“Ik was zeker in gesprek met Ajax, maar ik ging ook voor mezelf twijfelen daarin”, vertelt Sneijder over de eerdere ontmoetingen met Ajax. “Het overlijden van mijn moeder speelde daar ook in mee. Om nu gelijk elke dag op het veld te staan, in best wel een belangrijke rol. Een verlenging voor de technische staf. Dat voelde voor mij gewoon niet goed.”

Volgens Sneijder is hij ook altijd in gesprek gebleven met Ajax. “Ik heb Maurice Steijn en Sven Mislintat nog gesproken, sterker nog ik ga denk ik volgende week nog een bakje koffie met Steijn drinken. De gesprekken lopen nog steeds. De deur is niet dicht, hij staat weer op een kiertje.” Sneijder liet eerder in een post op Instagram weten dat hij voorlopig niet aan de slag gaat bij Ajax, omdat hij zich niet kon vinden in de koers van de club.

Sneijder komt inmiddels terug op zijn Instagram-bericht over Ajax. Nadat hij meer gesprekken voerde met Mislintat en Steijn, vindt hij dat de huidige koers van Ajax toch wel bij hem past. “Het kan dat je terug komt op zo’n post. Als je gesprekken voert, dan kan dat gevoel weer terugkomen dat je wel op één lijn ligt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.