AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Toen ik bij Feyenoord zat konden we die Ajax-uitblinker kopen’

Ajax verkocht afgelopen week Mohammed Kudus voor meer dan veertig miljoen euro aan het Engelse West Ham United. Voormalig voetballer en huidig analist Rafael van der Vaart stelt dat de Ghanese middenvelder niet is geslaagd in Amsterdam.

Marco van Basten begrijpt niet dat Ajax Kudus heeft laten gaan. “Voor wie ga je nu nog naar het stadion?”, vraagt San Marco zich bij Rondo op Ziggo Sport af. Van der Vaart, die naar eigen zeggen bij de ‘Kudus-fanclub’ zit, vindt dat het geen gelukkig huwelijk is geweest tussen de Ghanees en Ajax. “Hij is slecht behandeld. Ik ken hem uit Denemarken, een waanzinnige speler.”

“Toen sprak ik met Overmars en hij zei: Dit is de allerbeste aankoop die ik ooit heb gedaan. Hij werd alleen niet altijd opgesteld. Kudus is niet echt geslaagd.” Advocaat, die tussen 2019 en 2021 trainer van Feyenoord was, komt met een opmerkelijke onthulling. “Toen ik bij Feyenoord zat wilden we hem kopen. We konden hem kopen voor 7,5 miljoen, maar we hadden nog geen 50.000 euro.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.