AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik vind hem een spookrijder, dat was bij Ajax al zo’

PSV is deze laatste dagen van de transferperiode nog altijd opzoek naar een nieuwe centrale verdediger. De naam van Davinson Sanchez geniet in ieder geval niet de voorkeur van analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos.

In een video-item van het Eindhovens Dagblad bespreken PSV-watcher Rik Elfrink en De Mos de zoektocht van PSV naar een centrale verdediger. “Ik vind Sánchez een beetje een spookrijder. Hij is altijd goed voor een foutje. Dat was bij Ajax zo en ook bij Tottenham. Hij heeft daar geen vaste plaats kunnen verdienen”, zegt De Mos.

De oud-trainer raadt PSV aan om niet alleen maar spelers te halen die Earnie Stewart kent of eerder onder Peter Bosz hebben getraind. Sánchez valt in die laatste categorie. De Colombiaan werkte eerder bij Ajax samen met Bosz. “De markt zit vol met goede verdedigers. In Argentinië en Brazilië lopen toppers rond waarbij je ook nog eens statiegeld kunt krijgen. Voor Sánchez krijg je geen statiegeld. Dat moeten PSV niet doen.”

PSV is de voorbije tijd met meerdere centrale verdediger in verband gebracht. Zo zijn onder meer de namen van Zeno Debast (RSC Anderlecht), Jarrad Branthwaite (Everton) en Miles Robinson (Atlanta United) gevallen in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.