AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Iedereen binnen Ajax geeft je een warm gevoel’

Maurice Steijn staat sinds dit seizoen aan het roer als trainer van Ajax en dat bevalt hem uitstekend. Hij zit goed op zijn plek bij de Amsterdammers.

“Het bevalt nog altijd heel goed”, vertelt Steijn aan de kanalen van VTBL. “Vanaf dag één ben ik eigenlijk in een hele prettige werkomgeving terecht gekomen. Een hele fijne staf en alle mensen binnen Ajax die je een heel warm gevoel geven. De mensen geven je echt het idee dat je ook bij ze hoort. Dat is vanaf de eerste dag dat ik binnen ben gestapt echt wel een heel warm bad geweest.”

“Natuurlijk wist ik al dat Ajax een grote club is, maar je krijgt overal die bevestiging. Ik ben niet door heel veel dingen verrast. Je ziet ook dat de club heel veel aanzien heeft, in het binnen-en het buitenland”, aldus Steijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.