AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Twaalf miljoen euro, dat zou ook prima speler voor Ajax zijn geweest’

Anastasios Douvakis gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn loopbaan voortzetten bij het Spaanse Celta de Vigo. Analist Karim el Ahmadi begrijpt niet waarom Ajax niet voor hem heeft toegeslagen.

De transfer van Douvikas naar Celta, waar twaalf miljoen euro mee gemoeid is, bevindt zich momenteel in de afrondende fase. “FC Utrecht gaat hem heel erg missen”, zegt El Ahmadi bij ESPN. “Vorig seizoen heeft hij natuurlijk een heel goed jaar gehad, met veel goals. Volgens mij heeft hij niet eens alles gespeeld aan het begin van vorig seizoen. Dit is wel een topscorer die FC Utrecht gaat missen.”

“Ik had misschien wel verwacht dat Ajax hem zou oppikken”, gaat El Ahmadi verder. “Als je het bedrag ziet: twaalf miljoen, dat zou misschien ook een prima speler zijn voor Ajax. Ik denk wel dat dit een speler is die Ajax verder zou hebben geholpen met zijn goals. Hij zal daar nog meer kansen, terwijl hij heel goed is in het afmaken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.