AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Natuurlijk mis ik Ajax, de club zal altijd in mijn hart blijven’

Dusan Tadic verruilde deze zomer Ajax voor een nieuw avontuur bij het Turkse Fenerbahce. Hij benadrukt dat de Amsterdamse club altijd in zijn hart zal blijven en heeft vertrouwen in de wederopbouw van de ploeg.

Met Fenerbahçe won de Servier donderdagavond met maar liefst 5-1 van FC Twente. Ongeveer tegelijkertijd boekte Ajax een 1-4 overwinning op bezoek bij Ludogorets. Dat laatste nieuws kreeg Tadic te horen tijdens zijn interview met Veronica. “Nice, dat verwachtte ik al”, luidt de reactie van de routinier. “Ludogorets is niet van het niveau van Ajax. Natuurlijk moeten ze winnen en daar ben ik erg blij mee.”

Tadic koos er deze zomer voor om te vertrekken bij Ajax, omdat hij geen onderdeel uit wilde maken van de nieuwe start van de club. Toch is de aanvaller zijn oude club nog niet vergeten. “Ajax zal altijd een van de beste clubs in Europa blijven. Natuurlijk hebben ze wat tijd nodig om iets nieuws te ontwikkelen. Er zijn veel spelers vertrokken, zowel dit jaar als vorig jaar. Ze hebben tijd nodig, wat moeilijk is bij Ajax. Ik hoop dat ze het goed gaan doen, ik kruis mijn vingers en moedig ze aan.”

“Natuurlijk mis ik Ajax”, gaat Tadic verder. “Ajax is onderdeel van mij en zal dat altijd blijven. De club zal altijd in mijn hart blijven. Overal waar ik ga, zal ik mijn Ajax-speelstijl en filosofie met me meenemen. Natuurlijk mis ik het, maar zo is voetbal. Soms moeten we een andere stap maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.