AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Denk wel dat dit mijn laatste wedstrijd voor Ajax was’

Mohammed Kudus heeft gisteren vermoedelijk in style afscheid genomen van Ajax. Hij maakte namelijk een hattrick tegen het Bulgaarse Ludogorets Razgrad. Hij denkt dat het zijn laatste wedstrijd was voor de Amsterdammers.

“Ik denk wel dat dit mijn laatste wedstrijd was in het shirt van Ajax”, reageerde Kudus na afloop bij RTL. “We moeten nog zien wat er de komende dagen gaat gebeuren. Ik heb daar verder geen controle over. Er zijn nog onderhandelingen gaande en er moet nog een akkoord komen.”

De middenvelder lijkt te gaan vertrekken naar West Ham United. Of het moeilijk was om donderdag nog in actie te komen? “Ik leef van dag tot dag. Ik ben nu hier en mijn focus ligt bij Ajax. Ik doe gewoon wat ik moet doen op het veld. We gaan het zien.”

Kudus wilde verder niet veel kwijt over zijn transfer. “West Ham is een goede club. Of ik Ajax ga missen? Ik zal deze vraag beantwoorden als alles officieel is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.