AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohammed Kudus nu echt op weg naar Londen’

Ajax en West Ham United zijn dichtbij een akkoord over Mohammed Kudus. Hier maakt het Engelse medium ‘The Athletic’ melding van.

Het laatste bod van de Conference League-winnaar van afgelopen seizoen zou 41 miljoen euro bedragen, een bedrag dat door bonussen nog met maximaal drie miljoen euro kan stijgen. Bovendien zou Ajax een doorverkoopclausule van tien procent hebben bedongen.

Kudus kan na Edson Álvarez de tweede speler worden die Ajax deze zomer voor the Hammers verruilt. De club van trainer David Moyes verkocht Engels international Declan Rice voor een recordbedrag aan stadgenoot Arsenal en herinvesteert de miljoenen die hij opbracht dus voor een groot deel in Amsterdam. West Ham troeft, mocht de deal er daadwerkelijk komen, onder meer competitiegenoten Brighton & Hove Albion en Chelsea af in de strijd om Kudus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.