AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Ajax-doelman: ‘Dan ben je toch een slechte keeper?’

Analist Johan Derksen is geen fan van Ajax-doelman Jay Gorter. Hij stelt dan ook dat de Amsterdammers er goed aan zouden doen om hem niet langer meer op te stellen.

“Er wordt een bal in de hoek geschoten en die keeper gaat met zijn voeten ernaartoe… Als hij met zijn handen gaat, dan heeft-ie hem gewoon. Dan denk ik: dan ben je toch een slechte keeper? Een echte keeper maakt geen sliding”, zegt Derksen bij Vandaag Inside.

Volgens Derksen heeft Gorter niet het Ajax-niveau. “Het is een beetje een vreemde jongen”, zegt Derksen. “Bij Go Ahead Eagles hebben ze ook wat problemen met hem gehad. Het is een beetje een vreemde jongen in de omgang. Maar niet het niveau-Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.