AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Ajax-aanwinst: ‘In België heeft hij geen knikker geraakt’

Ajax pakte onlangs uit met het aantrekken van Chuba Akpom. Analist Jan Boskamp heeft zo zijn twijfels over de miljoenenaankoop van de Amsterdammers.

In het seizoen 2017-2018 speelde Akpom voor Sint-Truiden. “In België heeft hij geen knikker geraakt, bij Sint-Truiden”, zegt Boskamp tijdens een uitzending van Veronica Offside. Wim Kieft vult aan: “Iedereen heeft wel eens een jaar waarin hij boven zichzelf uitstijgt.”

Presentator Wilfred Genee denkt aan Nicolai Jorgensen. “Heeft hij nog ooit gescoord na zijn tijd bij Feyenoord? Die heeft één goed jaar gehad, en daarna nooit meer een bal geraakt. Voormalig Feyenoord-trainer Dick Advocaat haakt in: “Hele aardige jongen, maar daar hadden we geen moer aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.