AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sven Mislintat krijgt nul op rekest van Ajax’

Joshua Zirkzee zet zijn loopbaan niet voort bij Ajax. Sven Mislintat wilde hem graag naar Amsterdam halen maar de scouts en en leden van de technische staf hebben hier een stokje voor gestoken. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Volgens hun heeft de ploeg meer behoefte aan een ander soort aanvaller.

De spits staat nog onder contract bij Bologna, dat hem in de vorige transferzomer voor 8,5 miljoen euro overnam van Bayern München. Erg succesvol werd de overstap van de Nederlander niet, die slechts twee keer doel trof in 21 wedstrijden. Eerder kwam de aanvaller, die zijn jeugdopleiding bij Feyenoord genoot, ook nog uit voor Parma en RSC Anderlecht.

Bij de eerder vier genoemde clubs speelde Zirkzee in totaal 81 wedstrijden, waarin hij 25 keer tot scoren kwam. Daarnaast was hij ook zestien keer aangever. Het was echter niet voldoende om de scouts van Ajax te overtuigen, die geen meerwaarde zien in de komst van de Nederlandse spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.