AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet het doen zonder deze drie spelers’

Donderdag speelt Ajax in de voorronde van de Europa League tegen het Bulgaarse Ludogorets Razgrad. En de Amsterdammers zullen in dit duel in ieder geval niet kunnen beschikken over de nieuwe aanwinsten Josip Sutalo, Gaston Ávila en Chuba Akpom. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De ochtendkrant schrijft dat linksback Ávila te laat werd aangetrokken om hem nog bij de UEFA in te kunnen schrijven voor de play-offs. Daardoor zal de Argentijn ook de return in de Johan Cruijff ArenA moeten missen. Dat geldt ook voor de Kroatische aanwinst Sutalo, die al actief was voor Dinamo Zagreb in de voorrondes van de Champions League.

Mogelijk kan Maurice Steijn in de return nog wel beschikken over Akpom. De aanvaller is nog altijd in afwachting van zijn werkvergunning. Zodra die er is kan de Engelsman spelen voor Ajax. Wel kan de oefenmeester beschikken over Steven Berghuis, die vanwege een schorsing de eerste drie competitiewedstrijden in de Eredivisie aan zich voorbij moet laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.