AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Olympique Lyon lonkt voor ervaren Ajacied’

Davy Klaassen staat voor een vertrek bij Ajax. De ervaren middenvelder mag zich namelijk in de belangstelling heugen van het Franse Olympique Lyon. Hier maakt Voetbal International melding van.

Klaassen hoeft niet weg van Ajax, maar de club is volgens VI ‘bereid mee te denken als hij besluit om Amsterdam te verlaten’. De aanvallende middenvelder wordt gezien als een speler die nog steeds een bijdrage kan leveren, maar zijn perspectief is er onder trainer Maurice Steijn niet beter op geworden.

Over belangstelling heeft Klaassen niet te klagen. De dertigjarige Oranje-international heeft meerdere ijzers in het vuur, mocht hij kiezen voor een vertrek. Lyon heeft zich ook al gemeld bij Ajax. Het is op dit moment niet duidelijk of Klaassen openstaat voor Les Gones, die dramatisch aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1 zijn begonnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.