AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij probeert de Ajax-achterban te paaien’

Journalist Valentijn Driessen heeft een sneer uitgedeeld aan Sven Mislintat. Hij vindt namelijk dat de achterban van de Amsterdammers zich laat paaien met aankopen waar je niet vrolijk van wordt.

Maandag kwam er een interview naar buiten van Mislintat met het Duitse medium Kicker. Daarin blikte de directeur voetbalzaken van Ajax kort terug op zijn eerste maanden in Nederland en kreeg één specifiek medium de wind van voren. “Ik hecht geen waarde aan een dergelijke bevooroordeelde en op de persoon gerichte berichtgeving”, klonk het.

Welk medium Mislintat exact bedoeld is niet uitgesproken, maar aannemelijk is dat zijn teksten betrekking hadden op De Telegraaf. Driessen stelt de werkwijze van de Duitser nu nog eens aan de kaak. “De man weet helemaal niets van het verleden van Ajax”, begint de journalist na uitspraken van Mislintat over de nieuwe aanwinst Josip Sutalo, die volgens de bestuurder ‘een échte Ajax-verdediger’ is.

“Zowel Mislintat als Sutalo weten dat niet. Hij probeert de Ajax-achterban te paaien en dat lukt trouwens aardig want die zien nog weinig kwaads in wat er nu allemaal gebeurt”, vervolgt Driessen, die niets anders kan dan constateren dat er een sportieve verandering gaande is in Amsterdam. “De lat ligt een stuk lager dan vroeger. Het is wel een goede verdediger (Sutalo, red.), maar om nou te roepen dat het de ultieme Ajax-verdediger is…”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.